TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ. Vedetă Playboy și parteneră de scenă a lui Goran Bregovic, înecată în apele înghețate ale Dunării!

promovare online Timisoara Casa Auto

Cântăreața Anca Pop (33 de ani), cunoscută mai ales datorită faptului că a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea album al lui Goran Bragovic, Champagne for Gypsies, a fost scoasă în această seară fără suflare din apele Dunării, la câțiva kilometri de Moldova Nouă, orașul artistei.

Pompierii din Orşova au intervenit pentru scoaterea unui autoturism căzut în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista a fost găsită în interiorul autoturismului, fără viață, după ce sora sa a alertat autoritățile că nu mai primise niciun semn de la aceasta după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Mașina Ancăi Pop a fost găsită la aproximativ 10 metri de mal, înghițită de apă. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care autoturimul a ajuns în Dunăre.  

Încă de mică, Anca a fost atrasă de muzică, mai cu seamă în momentul în care a pășit pe teritoriul canadian, împreună cu familia sa, după ce aceasta a hotărât să fugă din România, petrecând până la destinație – Ontario – 7 luni într-o o tabără de refugiați politic în Serbia.

În 2008, compozitoarea, reîntoarsă în țară, a dat lovitura în muzică prin colaborarea cu muzicianul iugoslav Goran Bregovic, aceștia lucrând împreună la diversele cântece pe de pe cel de-al 13-lea album al artistului: “Champagne for gypsies”.

promovare banner maxagro

Șapte ani mai târziu, Pop bate palma cu casa de discuri Roton, iar prin discul single ,,Free love”, aceasta câștigă inimile românilor, dar mai cu seamă inimile celor din Regatul Unit, single-ul acesteia fiind cotat ca cea mai bună piesă a lunii iulie, conform sondajului Our Stage.

Zbanghie, plină de viață, Ancăi nu i-a păsat niciodată de ce spune lumea vis-a-vis de orientările sexuale ale celor din jurul ei. Drept urmare, împreună cu Emil Rengle (câștigătorul finalei ,,Românii au talent”), Anca a participat la festivalul de film de la Cannes (Franța), moment în care porțile unei cariere internaționale au început să se deschide larg.

De asemenea, Anca Pop a câștigat teren pe zi ce trece, iar muzica a reușit să-i cucerească inclusiv pe chinezi și pe japonezi.

publicitate tmc 640