Bugetul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, majorat cu 9 milioane de lei!

Şedinţa ordinară de azi a Consiliului Judeţean Caraş-Severin se va desfăşura sub semnul operării unei rectificări bugetare pozitive de aproape 2 milioane de euro.

Rectificările bugetului propriu al Județului Caraș-Severin pe anul 2018 parcă nu se mai termină. Ba se face una pozitivă, urmată de o rectificare negativă. Ba viceversa.

Preşedintele CJ Slviu Hurduzeu propune pentru şedinţa de azi o rectificare bugetară pozitivă cu suma de 8.863.320 lei, concomitent cu redistribuiri de credite bugetare între capitole şi titluri de cheltuială.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Majorarea veniturilor este bazată pe trei componente: pe creşterea sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale cu suma de 4,8 milioane lei (pentru asigurarea sumelor necesare finanţării sistemului de protecţie a copilului şi a centrelor publice pentru persoane cu handicap, potrivit HG 948/2018), pe majorarea subvenţiilor de la bugetul de stat cu 3,16 milioane lei (reprezentând subvenţii pentru finanţarea drepturilor persoanelor cu handicap) şi pe majorarea veniturilor proprii încasate cu suma de 0,9 milioane lei.

În consecinţă, „cheltuielile bugetului propriu al Judeţului Caraş-Severin se majorează cu suma de 8.863.320 lei, integral pe secţiunea de funcţionare a bugetului“, concluzionează preşedintele Silviu Hurduzeu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/