O investiție de 200.000 de lei din Caransebeș, afectată de ninsorile abundente din ultimele zile

explo 1000x200

Căderile de ninsori abundente din ultimele trei zile au afectat terenul sintetic din cartierul caransebeșean Balta Sărată. Gardul care împrejmuiește cu plasă sintetică terenul de fotbal în aer liber stă să cadă sub greutatea zăpezii. Oamenii au început să se întrebe pe rețelele de socializare cine ar fi trebuit să gestioneze aceste terenuri şi de ce nu s-a intervenit preventiv dacă se știa situația meteorologică.


„Nu există un administrator al acestui teren? Nu a venit nimeni să vadă situația, sau poate au trecut din mașină, așa cum a trecut și plugul de dimineață, cu lama ridicată”, a menționat unul dintre locatarii zonei.

Cele două terenuri sintetice din cartierele Balta Sărată și Pipirig au fost inaugurate în luna august a acestui an, ele au costat în jur de 200.000 de lei fiecare și se află în perioada de garanție.

Alți locatari din zona Balta Sărată au contestat modul dezastros în care se acționează pentru îndepărtarea zăpezii din cartier. „Noi plătim 150 de lei pe an parcarea mașinii, degeaba am eu spirit civic și mă duc să dau zăpada din jurul mașinii, că nu pot să o scot din parcare unde zăpada este până la genunchi! Şi totuși, noi plătim taxe și impozite la Primărie”, ne-a declarat un alt locatar din cartierul Balta Sărată.