Aleșii cărășenilor s-au certat pe bani „de semințe”! Liberalii amenință că nu mai trece niciun proiect important pentru județ!

Consilierii județeni PNL au plecat astăzi, în timpul ultimei ședințe ordinare a anului, în semn de protest față de modul în care majoritatea PSD-PMP a ales să împartă anumite sume de bani UAT-urilor.  

Liberalii și social-democrații s-au înțeles inițial cu privire la rectificarea pozitivă de buget, numai că, astăzi, în plen, consilierul PSD Ioan Crina a propus un amendament. În sensul tăierii unor sume modice de la mai multe primării, întâmplător sau nu liberale, și suplimentarea cu câte 20.000 de lei a sumelor direcționate către primăriile din Bocșa, Gârnic, Fîrliug, Vărădia, Teregova. La fel de întâmplător sau nu, primării pesediste sau PMP-iste! Crina și-a motivat propunerea și a dat asigurări că nu se taie din banii prevăzuți pentru cofinanțarea unor proiecte. A fost însă contrazis de liberalul Jaro Marșalic, care a dat ca exemplu Primăria Slatina Timiș, unde tocmai pentru proiectele de dezvoltare ar fi urmat să fie cheltuiți banii alocați astăzi prin rectificarea bugetară.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Liberalii n-au putut să treacă peste una ca asta și au părăsit sala de ședințe, amenințând prin vocea liderului de grup, Mircea Teodorescu, și a lui Ioan Cojocariu, că de acum încolo consilierii județeni PNL nu vor mai vota proiectele care vizează patrimoniul, proiecte ce necesită votul a două treimi dintre consilieri.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/