Sebastian Preoteasa acuză Poliția Locală că i-a sechestrat și mobila ilegal, nu doar mașina! [FOTO]

Sebastian Preoteasa, un cetățean în etate al Reșiței, a ajuns la noi la redacție după ce, spune domnia sa, deși a făcut mai multe diligențe la Poliția Locală, a rămas fără mobila aflată în microbuzul ridicat de poliţiştii locali.

Acesta susține că avea un microbuz alb, cu impozitul auto plătit la zi, parcat pe un loc de parcare de pe Strada Graz, care i-a fost ridicat de către Poliția Locală. Numai că, dincolo de situația juridică a ridicării autovehiculului, omul spune că avea mobilier în microbuz și că, deși l-a cerut Poliției Locale, aceasta nu vrea să îi dea mobila.

„În 2015 am pățit la fel: mi-au ridicat microbuzul, l-au zgâriat și deteriorat și le-am spus că mașina e înmatriculată, impozitul e plătit, așa că mi-au adus ei singuri mașina înapoi”, povestește Sebastian Preoteasa. Acum, însă, nu numai că nu l-au adus înapoi, dar nu mai vor să îi restituie nici bunurile din el.

La rândul ei, Poliția Locală ne-a transmis, prin Biroul de presă al Primăriei Reșița, că autovehiculul a fost ridicat deoarece nu avea numere de înmatriculare și că s-au făcut procedurile legale de somare cu proprietarul. Cât privește mobila, aceeași instituție ne comunică faptul că legea nu i-ar permite să desigileze autovehicolul.

1000x100 resita 02

Sebastian Preoteasa spune că verifică dacă se poate face o plângere penală pentru abuz în serviciu și că va da în judecată Poliția Locală.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157691413780880″]