EXCLUSIV: Procurorii cer lacăt pe toate magazinele Mona Lisa. Vezi cum se apără patronii!

Descinderile procurorilor la unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Reșița și Caransebeș nu au rămas fără ecou. Deși pentru moment activitatea se derulează în condiții normale, oamenii legii au cerut aplicarea unor măsuri drastice.

Interceptările care s-au ,,scurs” în presă, potrivit cărora în magazinele Mona Lisa se vindea carne mucegăită și stricată, sunt contestate de avocatul patronilor. Acesta explică faptul că, la momentul descinderilor, nu s-a constatat nicio abatere cu privire la marfa comercializată. Singurele probleme au fost legate de etichetarea necorespunzătoare a produselor, așa cum au afirmat pentru www.expressdebanat.ro și surse oficiale din cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorilor.

CITEȘTE ȘI: Clienții Mona Lisa au tolerat produsele pline de mucegai. Vezi ce plângere au depus la OPC!

,,Produsul respectiv, care apare în interceptări, provine de la furnizori în cutii ambalate. Când carnea se dezgheață, atunci poate apărea mirosul, produsul fiind returnat în astfel de cazuri. Dacă șefii de magazin au purtat o astfel de conversație, nu înseamnă că marfa a și fost scoasă la vânzare”, a spus avocatul Gheorghe Onea pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI: SCANDALOS: Mona Lisa a vândut carne mucegăită sub nasul autorităților. DSVSA fuge de răspundere!

gif card de energie dacus 1000x100

Potrivit acestuia, măsurile impuse de procurori sunt prea drastice în tot acest context. ,,Din punctul meu de vedere s-au luat măsuri represive drastice. A fost dispusă suspendarea activității la toate magazinele”, a adăugat avocatul. Gheorghe Onea a atacat decizia procurorilor, iar instanța va lua decizia finală în acest caz.

În plus față de solicitare, apărarea patronilor Mona Lisa a spus că amenda primită a fost de 8.000 de lei pentru fiecare punct de lucru în parte. În prezent, față de Rodica Opre și șefii de magazine s-a dispus măsura controlului judiciar.

VEZI ȘI: Ce discuții purtau angajații lanțului de magazine?

NEWS ALERT/FOTO: Mascații au descins la Bondoc! 2 firme din Caraș-Severin sunt vizate pentru un prejudiciu de 3 milioane de lei

Muzeul TM

Comments

  1. Razvan says:

    Mai incetati cu atatea acuzatii aiurea , ce vreti sa faceti cu toate firmele resitene ? A fost Miruna apoi Gradimex acum Monalisa ce mai urmeaza? Ganditi-va ca aceste firme au dat un salar in casele a 400 + 150 + 150 oameni , iar impozitul pe fiecare salariat este de aprox 400 ron lunar pentru fiecare angajat , bani care intra in bugetul de stat respectiv al orasului …. Mai bine sustin aceste firme locale ca resitean decat sa fac ce faceti voi! Cred ca nu e atata dreptate de partea procurorilor sau sa zic statului . In tara asta mai degraba mi-as pune un alt semn de intrebare , oare nau dat bani politicului ? Doar trebuiesc mereu bani de campanie in an electoral si de unde sau de ce sa il plateasca alesii ! In fine cred ca e o gresala da distrugeti ce a mai ramas din Resita!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/