NEWS ALERT/FOTO: Mascații au descins la Bondoc! 2 firme din Caraș-Severin sunt vizate pentru un prejudiciu de 3 milioane de lei

Mai multe locații din județ au fost luate cu asalt în această dimineață de oamenii legii, care ar fi descoperit faptul că la societățile comerciale vizate ar fi vorba despre evaziune fiscală.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări faţă de reprezentanţii a două societăţi comerciale de pe raza judeţului Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, existând suspiciuni că, în perioada decembrie 2013 – iulie 2014, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile întreaga activitate desfăşurată, prejudiciul cauzat fiind de circa 3 milioane de lei.

mona_lisa_descinderi
Acțiunea polițiștilor este în plină derulare la această oră

În cursul zilei de astăzi, procurorii, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Direcţiei Generale Antifraudă, derulează percheziţii simultane în 19 locaţii din judeţul Caraş-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646029137471″]

În cauză, procurorii beneficiază de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

Una dintre societățile vizate este Mona Lisa.

UPDATE 1 – Oamenii legii sunt atât la birourile firmei, din zona Gării de Nord, cât și la toate magazinele Mona Lisa din oraș. Aceștia verifică dacă întreaga cantitate de carne și mezeluri expusă la vânzare se regăsește și în actele contabile. La magazinul din zona Victoria, aceștia au verificat numai vitrina în care se află preparate din carne.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646037845014″]

UPDATE 2 – Contactat telefonic, unul dintre asociații firmei a declarat pentru reporterii Express de Banat că lucrurile sunt sub control și totul este în regulă. Acesta este de părere că descinderile oamenilor legii nu ar prea fi justificate și a spus că „nu se ține cont de ceea ce se întâmplă în zonă”.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

 

tmc 640

Comments

  1. Sarki says:

    Domnilor procurori… La PALALOGA care aduce carnea din Ungaria fara acte si la Abatoru de la berzovia cand ajungeti????Sunt fff curios de actele ce le detine acest tigan borat…mai nou spala banii in noile magazine de prin oras… Sunt fff curios cum va justifica masinile etc…Palaloga pregatestete…e frumoasa viatza si la puscarie…

  2. Palaloga says:

    omnule Primar, daca tu crezi ca Primaria este mosia ta personala, feuda ta, poate mai poti prostii oamenii saraci, carora le arunci praf in ochi, ai falimentat prescomul, concediind 400 de oameni,ai taiat tramvaiele,acum ai falimentat cet-ul, dar inainte de a constata ca este o gaura neagra, ai investit 3 milioane de euro pentru a incasa 10% pe la spate, se dau afara 60 de oameni pentru ca tu sa-ti cumperi un passat de 50 mii euro, putand optand alternativ sa dai salarii acelor 60 de oameni amarati timp de un an, minti cu nerusinare in legatura cu parcarile din resita, dar tu si cu cercelus blajovan ati semnat toate actele premergatoare, esti un mincinos si un penal care pui toti angajatii feudei tale sa sembeze acte ilegle, si mai lauda cu investitiile pe care le faci prin patrimoniul condus de sava, care nu face altceva decat sa-ti intoarca cei 10%!, in concluzie fac un apel public d-le procuror Dolcu!