Şoc în Valea Domanului! Jucătorii Metalului nu şi-au dorit promovarea în Liga I!

Metalul Reşiţa a ratat şansa de a evolua pe prima scenă a fotbalului românesc după ce nu a câştigat niciunul din meciurile play-off-ului de pe teren propriu, lucru care îi dă încă de gândit patronului Cătălin Rufă!
Rosso-nerii au avut o bună oportunitate de a promova în Liga I, dar finalul sezonului trecut a fost unul dezamăgitor. Implicarea lui Dorinel Munteanu părea a fi o garanţie a seriozităţii proiectului din Valea Domanului, dar până la urmă socotelile nu au ieşit aşa cum şi-ar fi dorit microbiştii reşiţeni. „Neamţul” a ales în această vară să antreneze în Azerbaidjan, dar va rămâne în contact cu oficialii clubului reşiţean. „Mă bucur pentru Dorinel că a ajuns acolo, suntem parteneri în continuare, încercăm să nu-l facem de râs, pentru că e şi numele lui în joc aici”, a explicat Cătălin Rufă.
Patronul Metalului a făcut o declaraţie mai mult decât interesantă atunci când a venit vorba despre obiectivul echipei în noul sezon. „Eu îmi doresc mai mult decât anul trecut. Mi-am dorit promovarea, şi pentru mine a fost un eşec faptul că nu am reuşit-o. În play-off ne-am prezentat ca o echipă care nu şi-a dorit nicio clipă promovarea. Cred că ne-am dorit numai noi, la nivel de conducere!”, a afirmat Rufă.