Judecătorii au rămas în pronunțare: Ianăș Roșeți își așteaptă sentința!

Astăzi a avut loc prima înfățișare de fond în fața instanței de judecată pentru fostul director al patrimoniului județean. Ianăș Roșeți a recunoscut și și-a asumat încă o dată toate faptele comise. Ba mai mult, acesta își regretă activitățile certate cu legea.

Judecătorii care decid soarta fostului director al Direcției de Patrimoniu sunt cei ai Tribunalului Caraș-Severin. Instanța a rămas în pronunțare, anunțând că în mai puțin de o săptămână își va face publică sentința în dosarul de luare de mită, care îl incriminează pe Roșeți.

Procesul de astăzi s-a derulat după codul de procedură simplificată. Ianăș Roșeți a declarat în fața instanței că își asumă toate faptele de care este acuzat și că le regretă. Mai mult decât atât, fostul director al patrimoniului cărășean și-a achitat deja prejudiciul și și-a dat demisia din toate funcțiile publice pe care le-a deținut.

leader board 728 x 90 px

Directorul DADPP a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie după ce a fost prins în flagrant luând şpagă de la un denunţător. Ianăş Roşeţi e acuzat că a pretins şi primit cu titlu de mită sume de bani reprezentând zece la sută din valoarea unor contracte de deszăpezire a drumurilor pe timp de iarnă, pe care le-a semnat în calitate de director.