Procurorii anticorupție, trimiși de ministrul Sănătății la Ambulanța din Caraș-Severin!

Nu e doar șantaj și grup infracțional organizat, cum au descoperit procurorii DIICOT! La Serviciul Județean de Ambulanță din Caraș-Severin sunt investigate acum infracțiuni mult mai grave, care ascund aspecte deosebit de grave, legate chiar de siguranța națională!

Organele de cercetare penală se întorc la Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin după ce raportul de control întocmit de către Direcţia Control şi Integritate a Ministerului Sănătății a evidențiat o mulțime de alte lucruri complet nesănătoase în mandatului managerului Adrian Truică. Raportul respectiv a adus la cunoștința ministrului Sănătății situațiile de nerespectare a normelor legale privind administrarea unității sanitare, dar servește totodată şi ca suport în vederea adoptării măsurilor legale care se impun în scopul corectării deficiențelor constatate.

„Raportul de control a fost transmis către organele de cercetare penală, în vederea investigării unor posibile încălcări ale legislației în vigoare”, a confirmat Ministerul Sănătății. 

Surse apropiate ministerului vorbesc în special despre angajări făcute pe orice alte criterii numai pe competență nu, astfel că personalul de pe ambulanțele din Caraș-Severin nu e neapărat obligatoriu să găsească vena pacientului! 

CITEȘTE ȘI:

Acuzațiile DIICOT la adresa șefului Ambulanței din Caraș-Severin, niște neadevăruri! Sunt jocuri politice!

UPDATE. Directorul Ambulanței din Caraș-Severin, acuzat că-și șantaja fosta iubită! Angajații din subordine, puși să o urmărească!

IREAL. Gelozie criminală și atentat la viața oamenilor! La Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin!

„Am fost invitat la DIICOT! Nenorocitul se folosea în mod abuziv de numele meu!”