„Am fost invitat la DIICOT! Nenorocitul se folosea în mod abuziv de numele meu!”

Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și totodată președintele PMP la nivel de județ, a dat cu subsemnatul la DIICOT din cauza fostului șef al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin!

Popovici a vorbit live din redacția Express de Banat despre audierea sa în calitate de martor în dosarul de șantaj deschis pe numele lui Adrian Truică, fostul șef al Ambulanței din Caraș-Severin. „Am fost invitat. Ca orice om care are o calitate într-un dosar penal, am fost invitat. Am calitatea de martor într-un dosar celebru, expus în spațiul public, al celebrului Truică. Domnul Truică, care este un nenorocit! Am să vă spun atât cât pot să vă spun. Dumnealui se folosea de numele meu. În foarte multe contexte nepotrivite și neadevărate și care n-au nicio legătură cu realitatea. De aceea spun că este un nenorocit. Punct. Și sper ca oamenii care instrumentează acest caz să fie extrem de hotărați și să facă lumină, să-i pedepsească pe cei care au greșit. Eu a trebuit să le explic celor de la DIICOT contextul în care acest individ se folosea în mod abuziv de numele meu. La fel cum o fac mulți alții! Pentru că am auzit tot felul de discuții, din diferite zone, că unii zic că eu nu știu ce și așa mai departe. N-am nici o legătură cu această chestiune, n-am avut, pur și simplu a speculat acest om un moment. A fost și la mine în birou și probabil că de la chestia asta, în mintea lui bolnavă, s-au născut tot felul de idei ca să-și atingă el scopurile, până la urmă, extrem de nepotrivite, ca să nu spun neortodoxe”, a explicat liderul PMP Caraș-Severin. 

Cu ocazia acestei audieri în calitate de martor, Ionuț Popovici spune că a cunoscut o cu totul altă față a procurorilor DIICOT decât cea prezentată de multe ori în spațiul public, în special de către unii inculpați. „Au fost tot felul de discuții când a fost vorba de procurori. Vreau să vă spun că cei care m-au chemat la audieri în calitate de martor au avut o conduită ireproșabilă. E primul meu contact cu un procuror, credeam că sunt chemat pentru altceva, pentru că și eu am depus o plângere acum ceva vreme. Am fost puțin luat prin surprindere, dar repet, au fost extrem de profesioniști și extrem de înțelegători”, a mai spus politicianul. 

gif card de energie dacus 1000x100

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/