Primele contracte reziliate pentru (ne)deszăpezirea din Caraș-Severin

zapada masina
banner publicitar
1000x100 resita 02
promovare online Timisoara Casa Auto

Ninsori puține, dar abundente sezonul acesta în Caraș-Severin. Suficient cât să se dea traficul peste cap, în mare parte din vina celor care nu și-au făcut treaba corespunzător. O astfel de societate a rămas fără două contracte pentru modul în care a acționat.

După câteva amenzi și avertismente, s-a trecut la rezilierea a două contracte încheiate cu firma SC AMM CONSTRUCT 2015 SRL care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezirea unor drumuri județene, dar, se pare, a fost depășită de situație. Firma care și-ar fi încheiat socotelile cu Consiliul Județean Caraș-Severin este tocmai cea care a fost arătată cu degetul în luna decembrie pentru că nu și-a făcut treaba pe drumul ce duce spre Semenic.

 

SC AMM CONSTRUCT 2015 SRL se ocupa de zona Bocșa, dar și de zona Reșița (Târnova, Păltiniș, Brebu). Asta până acum, pentru că, odată cu rezilierea contractelor pe tronsoanele respective, sarcina a fost plasată altor societăți: SC Denis Montaj CLR, firma omului de afaceri Remus Rof, a preluat zona Bocșa, în timp ce deszăpezirea pe zona Reșița va intra în sarcina firmei SC MAX AGRO CENTER, cu sediul în Gătaia.

CITEȘTE ȘI:

publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate tmc 640
promovare banner maxagro
1000x200 dacus 02

Spre Semenic, dezastru! „Reziliați contractul!”

Deszăpezire ca la carte în Caraș-Severin?! Nicio sancțiune pentru primăriile din județ!

Prima amendă pentru deszăpezirea dezastruoasă din Caraș-Severin!

publicitate si promovare online banner maxagro
publicitate tmc 640
publicitate Timisoara banner maxagro