Spre Semenic, dezastru! „Reziliați contractul!”

Nu admite nicio abatere și ia măsuri drastice împotriva celor care nu-și fac treaba și se joacă, practic, cu viețile oamenilor. Și-au luat angajamentul să deszăpezească, dar situația din teren pare să spună altceva, așa că prefectul Matei Lupu a cerut rezilierea de urgență a contractului cu firma care ar fi trebuit să se ocupe de drumul spre Semenic.

Zeci de mașini au ajuns în șanț în Caraș-Severin în cele două zile de ninsoare. Autoritățile și firmele contractate au intervenit și nu prea, însă pentru unii se lasă cu sancțiuni drastice, după cum spune prefectul Matei Lupu.

„Vă rog frumos mâine (n.r. luni) luați toate măsurile legale și reziliați contractul. Lucrează cu o singură mașină. Și aia a trecut o singură dată în 24 de ore. Vă rog frumos, măsurile legale. Am fost acolo, era un echipaj de poliție și nu mai știau ce să facă oamenii ăia, pentru că nu răspund la comandă cei care se ocupă cu deszăpezirea. Vă rog frumos, mâine (n.r. luni) vreau să îmi faceți informare ce măsuri ați luat cu acești oameni. Dă-o-n mama ei de treabă, domnule! Suntem pe cod portocaliu și ei scot o mașină la 24 de ore la suprafața aia de drum”, a răbufnit prefectul Matei Lupu în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență, organizată duminică seara.

Conform site-ului Consiliului Județean Caraș-Severin, firma care ar fi trebuit să intervină serios pe drumul spre Semenic este SC AMM CONSTRUCT 2015 SRL, în asociere cu S.C. ALPHA CONSTRUCT SISTEM S.A. Contractul încheiat cu Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, în valoare de 587.669,59 de lei, fără TVA, a fost încheiat pentru perioada 15 noiembrie 2018 – 1 februarie 2019. Asocierea de firme se ocupă de tronsoanele Reșița-Brebu Nou, Brebu Nou-Slatina Timiș, Văliug-Crivaia-Vila Klaus, Prislop-Stațiunea Semenic.

Sursă foto: Tractăm orice

banner 1000 x 100 hd