Prima amendă pentru deszăpezirea dezastruoasă din Caraș-Severin!

A fost haos în Caraș-Severin după doar două zile de ninsoare și, în primă fază, nimeni n-a plătit niciun leu pentru asta. Până azi! Polițiștii au aplicat prima amendă pentru o firmă care nu și-a făcut treaba așa cum se cuvine.

Trei firme de deszăpezire au primit doar un avertisment din partea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pentru felul în care și-au făcut treaba înainte de Crăciun, după codul portocaliu de ninsori. Apare însă și prima amendă, aplicată de către Biroul Rutier Caransebeș societății care se ocupă de deszăpezirea spre Muntele Mic. Este vorba despre SC Ardelean Company Nord Vest SRL, sancționată cu 7.250 de lei pentru neîndeplinirea obligațiilor ce i-au revenit prin contractul încheiat cu Direcția de Drumuri Județene pe DJ 608A, de la telescaun până pe platou.

Aceeași firmă are în atribuții deszăpezirea pe Valea Almăjului și în zona Caransebeș. Contractul societății cu Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin pentru tronsonul spre Muntele Mic mai este valabil doar până luni, 31 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Deszăpezire ca la carte în Caraș-Severin?! Nicio sancțiune pentru primăriile din județ!