Polițiştii, procurorii şi judecătorii se contrazic în dosarul accidentului de la Oțelu Roşu!

explo 1000x200

Accidentul mortal provocat de urologul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Gheorghe Beg, în centrul oraşului Oţelu Roşu, a generat destule contradicţii între cercetările făcute de poliţişti la faţa locului, probele administrate de procurorul de caz şi constatările instanţei de judecată.

Lucrurile par a fi destul de complicate în ceea ce priveşte ancheta şi nu e exclus ca medicul Beg să scape de judecată, noul Cod penal făcând posibilă într-un astfel de caz aplicarea unei pedepse direct de către procuror, după cum afirmă specialiştii în drept.

 

CITEŞTE ŞI: Amenințări cu moartea pentru medicul Beg după accidentul mortal de la Oțelu Roşu!

Cazul doctorului Beg a năruit încrederea opiniei publice în justiţia cărăşeană!

Primele informaţii oficiale despre împrejurările în care fetiţa de şapte ani şi-a pierdut viaţa au fost oferite de Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin: ,,În jurul orelor 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident pe raza oraşului Oţelu Roşu. Din primele cercetari efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce o fată în vârstă de 7 ani traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani. În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind oprit de un echipaj de poliţişti rutieri la intrare în municipiul Caransebeş. Fata în vârstă de 7 ani a decedat în urma accidentului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei“.

 

CITEŞTE ŞI: Accidentul mortal provocat de doctorul Beg a fost mutat de pe trecerea de pietoni!

,,Nu mă îmbogățesc pe sufletul fetiței mele! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri!”

Gheorghe Beg: ,,Sunt într-o stare critică sufletească! Nu am cuvinte!”

Judecătoria Caransebeş a mers însă pe o altă idee, şi anume că nu a fost chiar o fugă de la locul accidentului, ci mai degrabă o plecare voluntară,  deoarece Gheorghe Beg ar fi fost ameninţat cu moartea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş vorbeşte despre indicii temeinice legate de săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, însă aceeaşi instanţă a considerat că probele de la dosar sunt prea subţiri în acest sens, nefiind susţinute de declaraţiile martorilor. Controverse sunt şi pe seama anunţării accidentului la 112 de către inculpat, prin intermediul soţiei acestuia, lucru pe care procurorul de caz ar fi uitat să-l analizeze. Şi mai sunt şi alte aspecte interpretate diferit, astfel că e greu de anticipat cum se va finaliza acest caz.

CITEŞTE ŞI: Justiţie strâmbă! Accidentul mortal provocat de doctorul Beg scandalizează!

 UPDATE. Medicul Beg a fost pus în libertate, după ce a spulberat un copil și a fugit de la locul accidentului!

OFICIAL: Gheorghe Beg nu a fugit de la locul accidentului mortal din Oțelu Roşu!

Comments

  1. Vasilovici-Stiuj Raul says:

    Domnule ziarist Dani Stanciu, stiti ce inseamna “fortuit”?
    Nu cred! Consultati Dictionarul Explicativ al Limbii Romane si nu mai folositi cuvinte pe care nu le cunoasteti, nu de alta dar va faceti de rasul cititorilor!

  2. Ppa says:

    Domnul doctor trebuie sa aiba decenta sa recunoasca faptele. Daca nu a telefonat la 112 isi merita pedeapsa pentru fuga de la locul accidentului. Si aceasta se poate verifica foarte simplu. Pe de alta parte procurorul de caz ar trebui sa sesizeze CSM pentru decizia “interesanta” a judecatorului caransebesean basist sau iohannist, asta nu e treaba mea!