Accidentul mortal provocat de doctorul Beg a fost mutat de pe trecerea de pietoni!

explo 1000x200

Datele oficiale de la dosarul penal instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş contrazic declaraţiile martorilor imediaţi ai tragediei din urmă cu o săptămână, când o fetiţă de 7 ani a murit după ce a fost spulberată de maşina condusă de urologul reşiţean Gheorghe Beg.

Acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, Gheorghe Beg a scăpat iniţial fără nicio măsură preventivă după expirarea ordonanţei de reţinere care a avut valabilitate de 24 de ore. Ulterior, Tribunalul Caraş-Severin a schimbat decizia magistratului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Caransebeş, în sensul că i-a impus inculpatului respectarea cu stricteţe a interdicţiilor presupuse de controlul judiciar. Motivele pentru care Judecătoria Caransebeş a considerat că nu sunt îndeplinite condiţiile necesare prevăzute de lege pentru ca Gheorghe Beg să fie arestat la domiciliu, aşa cum a solicitat Parchetul, sunt cât se poate de interesante. Unul dintre acestea se referă la locul producerii accidentului, la dosarul cauzei neexistând probe din care să rezulte că impactul a avut loc pe trecerea de pietoni.

CITEŞTE ŞI: ,,Nu mă îmbogățesc pe sufletul fetiței mele! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri!”

Gheorghe Beg: ,,Sunt într-o stare critică sufletească! Nu am cuvinte!”

A traversat în fugă!

Referitor la infracţiunea de ucidere din culpă, Parchetul a reţinut că există indicii temeinice de săvârşire a acesteia de către inculpat. Instanţa a constatat însă, din probele administrate la dosar, că „martorii audiaţi nu au văzut momentul impactului autoturismului condus de inculpat cu victima”. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a mai reţinut un aspect:Inculpatul a învederat că minora a ieşit brusc în faţa maşinii şi nu a putut să evite impactul cu aceasta, indiferent de diligenţele depuse (reducerea vitezei, că era pe trecere de pietoni şi a observat că în acel moment nimeni nu traversa strada). Faptul că minora a ieşit brusc în faţa maşinii este confirmat de mama acesteia, care menţionează sigur că minora a traversat în fugă strada”.

CITEŞTE ŞI: Justiţie strâmbă! Accidentul mortal provocat de doctorul Beg scandalizează!

 UPDATE. Medicul Beg a fost pus în libertate, după ce a spulberat un copil și a fugit de la locul accidentului!

Nimeni nu a văzut tragedia!

Mai important este însă altceva, şi anume stabilirea cu exactitate a locului în care s-a produs impactul. „Referitor la aspectul că minora traversa pe trecere de pietoni, există dubii în condiţiile în care niciun martor nu a văzut efectiv impactul victimei cu maşina (aspect ce profită inculpatului care beneficiază de prezumţia de nevinovăţie) raportat şi la declaraţia martorei O.S. care afirmă că victima se afla la 10 metri de trecerea de pietoni după impact când a văzut-o aceasta, dar şi la procesul-verbal de cercetare la faţa locului în care se menţionează că urmele prelevate sunt la o distanţă de 39 de metri faţă de trecerea de pietoni”.

Oamenii care s-au adunat imediat în jurul micuţei accidentate au fost foarte vehemenţi, în sensul că accidentul s-a produs în timp ce micuţa traversa prin loc semnalizat. Declaraţiile acestora nu apar însă la dosar, probele oficiale fiind foarte confuze, aşa cum a reţinut şi Judecătoria Caransebeş.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru alte dezvăluiri bombă în cazul accidentului mortal de la Oţelu Roşu!

 

 

banner 970 x 250

Comments

 1. lupu says:

  Gunoaielor de la expres de cacat, sunteți primii când e sa faceți rău la oameni.
  Faceți din țânțar armăsar, chiar așa e fata a ieșit de pe gangul din piață care se afla la peste 10 metrii de trecerea de pietoni

 2. Gigel says:

  @lupu: Vezi că mai trebuie un “i” la “metrii”.

 3. G/B says:

  Gigel initial am vrut sa te injur, apoi am citit commentu` lupului.. cu 4 “i” e corect.

 4. kpy says:

  Lupu are dreptate, probabil nu ati prins aluzia, prea fina pentru unii.