Amenințări cu moartea pentru medicul Beg după accidentul mortal de la Oțelu Roşu!

În ciuda tonului foarte calm şi raţional al tatălui fetiţei pe care Gheorghe Beg a băgat-o în pământ, medicul reşiţean susţine că a fost ameninţat cu moartea!

Familia micuţei de şapte ani care s-a stins în urmă cu o săptămână în centrul oraşului Oţelu Roşu, în timp ce se grăbea să cumpere un hamburger, nu l-a condamnat pe şoferul care le-a ucis copilul. Gheorghe Beg a fost însă ameninţat cu moartea, după cum i-a mărturisit acesta procurorului de caz, atunci când şi-a justificat gestul de a pleca de la locul accidentului. „În ceea ce priveşte infracţiunea de părăsire a locului accidentului, instanţa reţine că martorii menţionaţi în Propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, potrivit susţinerilor inculpatului, sunt tocmai persoanele care i-au adresat injurii şi l-au ameninţat cu moartea, determinându-l să părăsească locul accidentului. (…) Inculpatul a susţinut că a fost nevoit să plece de la locul incidentului, tocmai datorită persoanelor mai sus menţionate, care au devenit agresive şi i-au adresat injurii, ameninţări cu moartea şi astfel l-au forţat să plece pentru a-şi proteja propria persoană (aceste persoane i-au lovit maşina punându-i în pericol siguranţa acestuia, respectiv integritatea corporală ori viaţa)”, a reţinut Judecătoria Caransebeş în motivarea hotărârii prin care a respins arestarea la domiciliu a medicului.

CITEŞTE ŞI: Accidentul mortal provocat de doctorul Beg a fost mutat de pe trecerea de pietoni!

,,Nu mă îmbogățesc pe sufletul fetiței mele! M-o lăsat sărac Dumnezeu, sărac oi muri!”

Gheorghe Beg: ,,Sunt într-o stare critică sufletească! Nu am cuvinte!”

Mai mult decât atât, Beg a susţinut că a fost urmărit de către persoanele care l-au determinat să plece de la faţa locului, persoane care au ajuns la intersecţia de la intrarea în Caransebeş, în care drumul se separă. Un bărbat i-ar fi aplicat chiar o lovitură în zona feţei, în ciuda prezenţei organului de poliţie.

„Deşi în procesul-verbal încheiat de poliţie nu figurează acest incident, instanţa reţine că, la faţa locului, pentru a aplana un eventual conflict între inculpat şi persoanele care l-au urmărit, au sosit şi alte echipaje de poliţie”, se mai arată în motivarea deciziei judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Caransebeş.

CITEŞTE ŞI: Justiţie strâmbă! Accidentul mortal provocat de doctorul Beg scandalizează!

 UPDATE. Medicul Beg a fost pus în libertate, după ce a spulberat un copil și a fugit de la locul accidentului!

OFICIAL: Gheorghe Beg nu a fugit de la locul accidentului mortal din Oțelu Roşu!

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. un parinte says:

    la parnaie cu criminalul !!!

  2. Ppa says:

    Un adolescent beat a omorat la Bucuresti doua persoane aflate in alta masina si Instanta l-a condamnat la 7 ani de inchisoare. Pai d-l dr. tinand cont ca nu a fost beat si ca omorat numai o persoana este pasibil la max. 3 ani. Acestea sunt legile in Romania. In loc ca cetatenii sa se agite sa faca demonstratii pentru modificarea legilor, ei fac gargara la alegeri si se intrec in discutii inutile privitor la Ucraina, Irak, etc. Legea este construita prost pentru ca da drumul la interpretari. In SUA se aduna pedepsele, in Romania se ia cel mai mic mulyiplu comun. Penibil.