PREMIERĂ: România dusă la extrem în trailerul ,,Transilvania Dragon”!

po 1000x100px (3)

După clipurile ,,Happy”, care au adunat sute de mii de vizualizări pe Youtube, regizorul Sabin Dorohoi oferă o mostră a muncii sale la viitorul film, prin care își dorește să promoveze România prin extremul generat de Flaviu Cernescu.

Trailerul filmului ,,Transilvania Dragon” este gata și deja a fost postat pe Youtube. Secvențele prezentate de Dorohoi prezintă România într-o altă lumină, învăluită în mister și suspans, dar chiar și așa fondurile pentru finalizarea documentarului de prezentare a țării nu sunt adunate, deci băieții mai au puțină treabă până să convingă un finanțator să îi ajute în acest sens și să poată duce proiectul la bun sfârșit.

,,În momentul acesta, filmul este gata în proporţie de peste 90 la sută. Ca  execuție, mă refer. Este aproape gata de filmat! Sunt 3 etape mari: finanțare, filmare și montaj. Actualmente, într-o singură zi ar trebui să finalizăm filmările într-o singură locație foarte celebră din Transilvania. Practic, putem vorbi despre un simbol al acestei zone, pe care momentan nu îl dezvălui. Ulterior, vom intra într-o etapă scurtă de finanțare pentru post producție pentru că, momentan, nu avem fondurile disponibile pentru finalizarea acelei etape. Dacă rezolvăm și acest aspect, în ideea că va fi finanțat, filmul va fi lansat în primăvara anului 2015. Până atunci, toți cei care îl îndrăgesc, din 25 decembrie vor putea viziona o dată pe lună câte un micro episod de două minute din acest film în ideea în care prin promovare sperăm să rezolvăm partea de finanțare și să convingem potențialii parteneri, a spus regizorul Sabin Dorohoi pentru www.expressdebanat.ro.

YouTube video

Acesta a explicat că prin trailerul lansat oferă câteva secvențe din atmosfera creată în viitorul film, care va fi un amestec între sporturi extreme, locuri turistice foarte frumoase, promovarea României, plus o parte inspirațională. ,,Fiecare om trebuie să încerce să se regăsească, dar și să-și demonstreze că totul este posibil, a subliniat Dorohoi.

banner 1000 x 100 hd

În viitorul film, al cărui protagonist este Flaviu Cernescu,  descoperiți Transilvania și Banatul așa cum nu le-ați mai văzut niciodată: peisaje care îți taie respirația, oameni deosebiți, imagini care îți vor rămâne în minte și în suflet toată viața. În Caraș-Severin filmări au avut loc la Reșița, locația în care ,,dragonul” a stabilit un nou record național de slackline, cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase căderi de apă din lume, prima cale ferată din România, Anina – Oravița, și în orașul de suflet al împărătesei austriece Sissi, Băile Herculane.

Cotidianul online Express de Banat este partener media în cadrul acestui proiect.

 

03 britannia 1000 x 100 gif