Perchezițiile record de la Barbălată, descalificate. Tot de Barbălată!  

explo 1000x200

După ce la finele anului trecut omul de afaceri a avut parte de verificări de amploare la sediul firmei Coda care au durat zile-n șir, 2015 a debutat cu alte verificări în aceeași locație.

Inspectorii antifraudă au mai poposit o dată și în acest an la omul de afaceri care deține cele mai multe proprietăți imobiliare din Reșița. Aceștia au vizat ridicarea unor documente suplimentare, care să vină în completarea celor „săltate” inițial. Mult mai discreți de această dată, inspectorii și-au făcut treaba și au plecat. Acțiunea a fost confirmată de apărarea omului de afaceri.

CITEȘTE ȘI: Percheziții record! La Barbălată încă nu s-a încheiat inventarierea actelor ridicate de DIICOT!

Inspectorii fiscali cercetează teancul de documente confiscat!

„Au mai ridicat contracte, evaluări. Prima dată au luat facturile, acum au venit și după contracte să vadă dacă acestea coincid. Punctul lor de vedere oficial încă nu l-am aflat, dar ceea ce vă pot spune cu siguranță este că firma vizată de controale nu a fraudat bugetul de stat cu absolut nimic. Totul este plătit la zi: impozite, taxe. Trebuie să vedem cu exactitate ce anume vor ei să dovedească”, a spus avocatul Gheorghe Ciulei pentru www.expressdebanat.ro.

VEZI ȘI: Ce planuri are Barbălată cu marile sale afaceri!

Surse apropiate anchetei susțin faptul că perioada vizată de inspector ar fi de câțiva ani buni și că omul de afaceri ar fi liderul unei rețele infracționale organizate.

CITEȘTE ȘI: Barbălată s-a răzgândit după perchezițiile DIICOT. Le vinde reșițenilor funicularul!

Comments

  1. xxx alegatorul- neinitiatul says:

    Mai sa fie!