Muncitorul, în formulă redusă. A plecat şi Staicu!

explo 1000x200

Viorel Lolea a sunat adunarea la echipa de futsal a Reşiţei, însă la prima întâlnire din 2015 nu a avut parte de veşti tocmai bune.

 

Doi dintre cei mai buni jucători ai Muncitorului în prima parte a campionatului Ligii I de futsal au ales în această iarnă să se întoarcă pe terenul mare, astfel că lotul lui Viorel Lolea s-a subţiat considerabil, atât din punct de vedere valoric, cât şi numeric. Singurul lucru bun este că pentru reşiţeni nu se mai poate pune problema retrogradării. „Din păcate, problemele financiare ne-au ajuns şi pe noi, ne-am adunat abia astăzi, foarte târziu, dar sperăm să avem acelaşi climat bun de performanţă şi de linişte şi să facem faţă cu brio rigorilor Ligii I de futsal. Ţin să le mulţumesc băieţilor pentru parcursul de până acum. Ne-am îndeplinit obiectivul, salvarea de la retrogradare, şi de acum încolo orice loc câştigat în clasament este un plus pentru noi”, a declarat Lolea.

Cum bani prea mulţi nu sunt, antrenorul nu se gândeşte la achiziţii importante. Are însă nevoie să completeze lotul. „Avem un lot de zece jucători, Staicu şi Călin vor să continue pe teren mare. Încercăm să ne întărim cu jucători din judeţ, pentru că situaţia financiară nu e strălucită”, a mai spus Lolea.