Barbălată s-a răzgândit după perchezițiile DIICOT. Le vinde reșițenilor funicularul !

Obiectivul care traversează centrul orașului dintr-o parte în alta este periodic subiect de discuții și negocieri între omul de afaceri Costel Ciobanu și Consiliul Local Reșița. De această dată însă, lucrurile par concise. Decizia o vor lua mâine aleșii locali.

Recent, Barbălată a fost percheziționat la sânge de inspectorii antifraudă și ofițerii DIICOT, care au ridicat mai multe documente de la sediul firmei pe care acesta o deține. Ancheta însă este în derulare, iar momentan procurorii nu pot oferi detalii suplimentare pe acest subiect.

CITEȘTE ȘI: Percheziții record! La Barbălată încă nu s-a încheiat inventarierea actelor ridicate de DIICOT!

Suspect de repede însă, Costel Ciobanu a luat decizia să scape de funicular. Dacă în anii trecuți prețul obiectivului era extrem de mare față de cel de achiziție, în aceste zile pe masa aleșilor locali a ajuns o nouă ofertă. Prețul cerut este de 150.000 de dolari!

,,Avem o ofertă din partea proprietarilor să ni-l vândă la același preț la care a fost cumpărat de la TMK. Avem contractele încheiate între dânșii, totul este extrem de transparent. Rămâne ca și consilierii să hotărască mâine direcția în care mergem. L-am putea cumpăra și introduce într-un proiect dacă putem, dar trebuie analizată situația. (…) Anii trecuți, prețul era mult mai mare. Nu mi se pare o sumă exagerată, dar problema este ce facem cu el, dacă ne folosește, dacă îl putem încadra undeva anume sau nu, a spus astăzi Ioan Crina, viceprimarul municipiului, cu prilejul dezbaterii pe tema amenajării centrului civic, ce a avut loc în sala de ședințe a administrației publice locale.

VEZI ȘI: Simbolul industrial al Reşiţei, joc imobiliar între Consiliul Local şi Barbălată! 

Subiectul va fi analizat de consilierii locali în cadrul ședinței care are loc în această săptămână.

Reamintim că în cazul firmelor pe care le deține omul de afaceri, procurorii au început urmărirea penală față de faptă, fără ca deocamdată să fie vehiculat vreun nume.

CITEȘTE ȘI: Magnatul imobiliar Barbălată încă așteaptă un verdict din partea inspectorilor Antifraudă!

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. xxx alegatorul- neinitiatul says:

    Urmatorul vice de cetate sa fie din Cuptoare!Sa faca paine sa o rumegam, fiid calda la stomac cade greu,altii vor cozonac…E sezonu!

  2. Razvan says:

    D-le Crina , va rog sa nu il asfaltati si pe asta , cine stie poate se va sesiza cineva si cu asfaltarile astea…;) cat despre furnicular , am mai spus-o , sta-ti linistiti nu sa sa il ia nimeni in spate si sa plece cu el , il platiti degeaba … Ii mai dati ceva bani ” omului de afaceri ” sa mai unga ceva prin institutiile publice pentru supravituire in 2015 … Finalul va fi nefericit pentru multi dintre voi…. Hai bafta DNA DIICOT si alte institutii fara legaturi din interiorul judetului!

  3. somer says:

    Tovarasu Crinuta,iti place ,nu-i asa, sa ai si firma privata si sa fii si la un oscior de la primarie?Razvane, sa te-auda cine zici!!