Magnatul imobiliar Barbălată încă așteaptă un verdict din partea inspectorilor Antifraudă!

Descinderile record ale inspectorilor Antifraudă și ofițerilor DIICOT nu au încă un răspuns în ce privește urmărirea penală față de persoane în cazul omului de afaceri.

Prin urmare, față de faptă, evaziune fiscală și grup infracțional organizat, a început urmărirea penală, însă nominalizată nu este deocamdată nicio persoană. Apărarea omului de afaceri susține că procedeul este complicat în astfel de cazuri. „Nu a sosit actul de control de la Deva. Am făcut cerere, dar nu a ajuns nici la noi, nici la Parchet. Depinde de ritmul și de modul în care ei se organizează, a spus Gheorghe Ciulei, avocatul lui Barbălată.

CITEȘTE ȘI: Percheziții record! La Barbălată încă nu s-a încheiat inventarierea actelor ridicate de DIICOT!

Acuzele aduse de oamenii legii sunt constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală. În momentul de față, nu au fost furnizate informații oficiale despre stadiul actual al anchetei, dar apărarea omului de afaceri reșițean spune că perioada vizată de anchetatori este 2011-2013.

gif card de energie dacus 1000x100

,,S-au ridicat actele pentru verificare, iar atunci când se va încheia această verificare vom ști despre ce este vorba. Deocamdată, nu știm nimic oficial”, a declarat Gheorghe Ciulei, avocatul reșițeanului care deține cele mai multe spații imobiliare din oraș.

VEZI ȘI: Anchetă amplă în cazul lui Barbălată. Inspectorii fiscali cercetează teancul de documente confiscat!