Anchetă amplă în cazul lui Barbălată. Inspectorii fiscali cercetează teancul de documente confiscat!

Perchezițiile care s-au derulat săptămâna trecută la magnatul imobiliar al Reșiței încă nu au o finalitate, întrucât procurorii DIICOT spun că etapa de cercetare a actelor este de durată. Asta, deși s-a început urmărirea penală față de faptă.

Acuzele aduse de oamenii legii sunt constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală. În momentul de față, nu au fost furnizate informații oficiale despre stadiul actual al anchetei, dar apărarea omului de afaceri reșițean spune că perioada vizată de anchetatori este 2011-2013.

,,S-au ridicat actele pentru verificare, iar atunci când se va încheia această verificare vom ști despre ce este vorba. Deocamdată, nu știm nimic oficial, a declarat Gheorghe Ciulei, avocatul reșițeanului care deține cele mai multe spații imobiliare din oraș.

Motivul pentru care Costel Ciobanu ar fi anchetat este legat de facturările încrucişate între firmele deţinute pentru pseudo-prestări de servicii. Cel puțin, asta se vehiculează neoficial!

Reamintim că, săptămâna trecută, sediul administrativ al firmelor lui Barbălată a fost verificat timp de câteva zile atât de inspectorii de la Antifraudă, cât și de DIICOT.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Percheziții la una dintre firmele magnatului imobiliar Barbălată!

Percheziții record! La Barbălată încă nu s-a încheiat inventarierea actelor ridicate de DIICOT!