UPDATE: Ţeparul Zache, propus pentru arestare preventivă. Prejudiciu de peste un milion de euro!

Trimis în judecată pentru înşelăciune şi urmărit penal într-un alt dosar pentru fapte similare, Zaharia Ghimboaşă, un aşa-zis om de afaceri din Iablaniţa, a fost vizitat în această dimineaţă din nou de oamenii legii.

Poliţiştii din Caraş-Severin efectuează cinci percheziţii pe raza judeţului, la domiciliile şi sediile mai multor persoane bănuite că ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului român, prin evaziune fiscală, cu 5 milioane de lei. ,,Percheziţiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în care sunt vizate şase persoane – reprezentante ale unor societăţi comerciale cu activitate în domeniul prelucrării materialului lemnos – bănuite de evaziune fiscală. Sunt căutate documente şi alte probe care ar fi fost folosite în activitatea infracţională. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că cei în cauză ar fi înregistrat în contabilitate facturi fictive de achiziţionare a mărfii (paleţi) şi nu ar fi declarat impozitul pe dividende, prejudiciind astfel statul român cu suma de 5 milioane de lei”, a prezentat Ancuţa Cărbunaru detaliile operaţiunii sprijninite de Serviciul Român de Informaţii.

Citește și: VIDEO: „Ţeparul” Zache dă Poliţia în judecată!

Zaharia Ghimboaşă, cunoscut drept Zache, este unul dintre cei vizaţi de poliţişti. Acesta e cunoscut anchetatorilor deoarece pe numele său există mai multe dosare penale după ce ar fi păcălit mai multe firme oferindu-le cecuri fără acoperire.

Citește și: „Ţeparul” din Iablaniţa nu se lasă arestat

UPDATE 1 – Potrivit oficialilor IPJ Caraș-Severin, Zache este reținut pentru 24 de ore, iar în prezent se află în arestul Poliției. Mâine, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 

Comments

 1. Anculia says:

  Zache, Zache, deie Domnu sa putrezesti la inchisoare, putoare ce esti! Cat ne-ai furat tu pe noi cu smenurile tale! Sa te anchida si sa arunce cheia de la celula, nenorocitule! Doamne – Dumnezeule, Tu esti Cel ce mă răzbună!

 2. VLADUT says:

  FAC CEVA PE BANII CARE MI-I DATOREZI DRAGA ZACHE, FERICIREA DE A TE VEDEA LA BULAU ESTE NEPRETUITA! SA-TI DEA DOMNUL CAT MAI MULTI…ANI DE INCHISOARE! 🙂

 3. Marius says:

  50 % din tara romaneasca a avut de suferit din cauza acestui tepar pe nume Zache, din Globul Craiovei. Din ce se vede nu are de gand sa se opreasca decat daca va fi oprit de cineva. dar acest cineva nu exista. A fost retinut de 5 ori si de fiecare data este eliberat. si de data asta se va repeta povestea si isi va continua tepele si bataia de joc fata de oameni. Este un zero barat, nu are respect nici fata de oameni, nici fata de Dumnezeu. Sa-l duca Dumnezeu unde sunt suferintele cele mai mari din lumea asta, caci el i-a adus pe multi in pragul disperarii.

 4. Andrei says:

  …dar ca v-a dat sa mancati si pe multi v-a facut ¨oameni¨ si va ajutat cand erati niste nimeni nu spuneti nimic… toti il vreti la puscarie, mari p… de oameni sunteti.si eu am colaborat cu el si nu am avut probleme cum spuneti voi.dar asa sunt ¨prietenii¨ abia asteapta sa te vada la greu sa poata sa ti-o traga….