VIDEO: „Ţeparul” Zache dă Poliţia în judecată!

Acuzat că a dat un tun de un milion de lei cumpărând diferete utilaje, echipamente şi scule folosindu-se de cecuri fără acoperire şi acte false, Zaharia Ghimboaşă, „Zache” cum e cunoscut în Iablaniţa, le cere poliţiştilor şi procurorilor să-i înapoieze toate bunurile pe care i-a fost pus sechestru.

Tribunalul Caraş-Severin a considerat că nu se impune arestarea preventivă a lui Zache şi a partenerului de afaceri al acestuia, chiar dacă Parchetul a cerut acest lucru pe motiv că s-ar face vinovaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, infracţiune în urma căreia ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de lei. Lăsat în libertate, Zache aduce acuzaţii grave anchetatorilor.

„Eu am acte, facturi şi chitanţe doveditoare pentru toate bunurile pe care ei mi le-au confiscat. Mi-au sigilat abuziv la Sibiu un cap tractor, care nici măcar nu e al meu, era închiriat. Trebuia măcar să ne întrebe dacă avem acte, pentru că le puteam prezenta. Toate bunurile şi utilajele luate abuziv ne vor fi returnate. Vom demara un proces”, a declarat Ghimboaşă.

1000x100 casa brutarului

YouTube video