Neatenția a curmat viața voluntarei!

explo 1000x200

Cercetările continuă în cazul gravului accident de sâmbătă seara de la Obreja. Din dorința de a întinde o mână de ajutor, tânărul voluntar de 18 ani care se afla în spatele volanului în momentul tragediei a condus spre moarte.

Ironia sorții a făcut ca tinerii voluntari să-și vadă moartea cu ochii chiar pe drumul de întoarcere de la o acțiune caritabilă desfășurată la Oțelu Roșu. Cei șapte tineri împreună cu colegii lor au împărțit flori bătrânelor singure cu ocazia zilei de opt martie. Din dorința de a întinde câte o mână de ajutor acelora care aveau cea mai multă nevoie de un zâmbet în acea zi, tinerii voluntari au ajuns să conducă spre o tragedie.

Pe drumul de întoarcere, din cauza lipsei de experiență a tânărului Bogdan, dar și pe fondul neatenției, mașina în care se aflau voluntarii s-a izbit frontal de un pom de pe marginea drumului. În acel moment, Alexandra, pasagera din dreapta șoferului, și-a dat ultima suflare.

CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT RUTIER CU UN MORT ȘI ȘASE RĂNIȚI!

Bogdan, tânărul șofer, a scăpat ca prin urechile acului din mâinile morții. Totuși, chiar de ziua femeii, una dintre fetele care se afla în mașina condusă de el s-a stins din viață, iar alta a ajuns în stare gravă la spital. Chiar dacă trauma rămasă în urma tragediei îl va marca pe viață, organele legii trebuie să își facă treaba. Astfel, imediat după impact, au fost demarate cercetările asupra tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Până în momentul în care se va face lumină în acest caz, lucrul cert este că la baza tragediei de la Obreja a stat în primul rând neatenția tânărului șofer, care, probabil distrat de atmosfera din mașină, a pierdut controlul volanului. „Concluzia la care s-a ajuns până în momentul de față este că neglijența și neatenția în condus au reprezentat principala cauză în producerea accidentului. În funcție de declarația șoferului, dar și de declarațiile martorilor, se vor stabili exact împrejurările în care s-a produs tragedia. Cercetările continuă”, potrivit raportului întocmit de IPJ Caraș-Severin.

Tânăra voluntară de doar 15 ani este plânsă de un județ întreg. Alexandra va fi înmormântată astăzi, sub privirile îndurerate ale celor care au cunoscut-o în scurta sa viață.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: POVESTEA VOLUNTAREI CARE S-A STINS DIN VIAȚĂ!

Foto: facebook.com

banner 970 x 250

Comments

 1. Ziare Mehedinti Licitatii says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica licitatii ziare Mures prin intermediul Metropolitan Maxpress.
  Anunt Licitatie Cuvantul Liber, Licitatii Anunturi Ziarul 24 ore Muresene simplu rapid si eficient.
  Cum public licitatii in Ziarul Zi de zi ?
  Contravaloarea anunturi Licitatii Punctul poate fi achitata si prin Card Bancar
  Ziarul Cuvantul Liber publicare licitatii va ofera posibilitatea de a achita contravalorea anuntului prin SMS
  Anunturi Licitatii Flash contact 0768.44.11.33, 0721.08.08.10