Invitație la Târgul de nunți

Viitorii miri care se pregătesc să îşi unească destinele şi nu s-au hotărât cum să-şi organizeze povestea de basm sunt invitaţi, în acest sfârşit de săptămână, la un eveniment dedicat, în totalitate, lor.

Acest weekend se anunţă a fi unul deosebit în condiţiile în care compania Design by Her pregăteşte în Municipiul Reşiţa un Târg de Nuntă special. În colaborare cu o echipă de profesionişti din Timişoara, organizatorii vor încerca să redea o atmosferă de neuitat prin gama diversificată de produse şi servicii specifice celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu: nunta. Manifestarea care va fi deschisă publicului în intervalul orar 10.00 – 20.00 este specializată în decoruri florale, decor sală, buchete pentru mireasă, rochii de mireasă şi de ocazie, invitaţii pentru nuntă, fântână de ciocolată, masă de fructe, candy bar, cocktail bar, make-up, DJ, foto-video, sonorizări, artificii, şi altele.

Pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele şi serviciile oferite. De exemplu, o cunoscută casă de modă din Timişoara va oferi un discount de 10 la sută la achiziţionarea rochiei de mireasă. Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză”, spun organizatorii.

Târgul de Nuntă se va desfăşura în perioada 15-16 martie, în localul Events2Go din Reşiţa, situat lângă liceul Bastilia. Intrarea la eveniment este liberă.

afis targ de nunta maria(P)