Facebookul, subiect de discuție între profesori și studenți la Diverta!

explo 1000x200

Librăria din centrul comercial Nera și-a obișnuit clientela cu diferite activități dedicate elevilor, părinților sau studenților. Ultima acțiune a cuprins un dialog pe o temă de actualitate: rețelele de socializare.

Termenul de social media este tot mai prezent în discuțiile oamenilor de zi cu zi. De când viața virtuală a devenit extrem de activă, s-a stabilit că este esențial să reușești să te folosești de beneficiile oferite de rețelele de socializare.

În acest context, ultima acțiune de seară marca Diverta a cuprins o confruntare între profesorul universitar Ileana Rotaru, din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, și un grup de studenți ai aceeași unități de învățământ. Ca parte din discuții au fost atât relațiile interumane față în față, cât și cele virtuale, comunicarea dintre studenți prin intermediul Facebookului și discuțiile ce se poartă în grupurile formate pe acesta.

Concluzia nu surprinde pe nimeni. Rețelele de socializare sunt un mijloc perfect de comunicare și informare, o undă de legătură ce asigură ca informația să ajungă la toată lumea, asta datorită prezenței active a studenților în mediul online.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157642199320774″]

banner 970 x 250