MIZERABIL. Jandarmii, în genunchi în fața managerului huligan de la Dinamo!

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin s-a umplut încă o dată de penibil, dar mai grav este că legea e lege doar pentru oamenii de rând, nu şi pentru cei cu grade pe umăr sau cu dare de mână!

Jandarmeria din Caraş-Severin a rezolvat într-un mod de-a dreptul revoltător incidentele de la meciul de volei dintre Banatul Caransebeş şi Dinamo Bucureşti. Dan Drăguşin, managerul clubului Ministerului de Interne, a venit beat la meci şi s-a făcut de râs într-o sală aproape plină, pătând imaginea unuia dintre cele mai importante cluburi din România. A fost evacuat din sală după ce a schimbat înjurături cu galeria gugulanilor şi a arătat semne obscene celorlalţi spectatori. Cam asta s-a întâmplat în incinta sălii. Afară însă, lucrurile au luat-o razna. Drăguşin a sărit la bătaie, s-a îmbrâncit cu oamenii legii şi a fost potolit cu greu, după ce s-au târât pe jos şi a fost încătuşat. Dus cu mâinile legate la secţia de poliţie, Drăguşin a revenit în doar câteva minute. „A fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris pentru adresare de injurii”, este explicaţia halucinantă a Jandarmeriei, venită de la purtătorul de cuvânt Marius Săndulescu!

CITEȘTE ȘI: Manager dinamovist, încătușat la Caransebeș. Dă declarații la Poliție după ce a înjurat publicul și jandarmii!

SCANDALOS. Comportamentul huliganic al managerului lui Dinamo, ofițerul Dan Drăguşin, muşamalizat de oamenii legii din Caraş-Severin!

Niciun ultraj, nicio tulburare a ordinii şi liniştii publice, nicio împotrivire la reţinere, nimic?! Sau poate că toate acestea nu se aplică şi cadrelor MAI, cum e cazul ofiţerului Drăguşin. Altfel, ajungem să vorbim despre abuz. Cum să încătuşezi un om, să-l pui la pământ, doar pentru două-trei înjurături?! Interesant este că aceiaşi jandarmi l-au sancţionat şi pe unul dintre fanii gugulanilor. „Omul ăla era beat şi a început să ne înjure şi să ne arate semne obscene după ce arbitrii l-au eliminat, l-au trimis în tribună. Bineînţeles că toată lumea a răspuns cam la fel, după care ne-a chemat afară să ne batem, ne făcea semne că ne aşteaptă afară. Pe mine m-au scos jandarmii afară, m-au legitimat şi aştept să văd dacă mă sancţionează pentru ceva”, ne-a declarat suporterul.

Comments

  1. Brigate Lunca says:

    Liderul gruparii noastre a fost sanctionat cu o interdictie de 1 an pe stadiaone pentru nimic dupa ce s-a demonstrat cu probe , documente, imagini ca acesta nu a savarsit nici-o fapta demna de interdictie. Deasemenea pana la urma spunem noi suporterii ceva gresit cand vedem penibilul in care se afunda aceasta institutie cu aceste masuri ? ,,4 clase de aveam … “