Manager dinamovist, încătușat la Caransebeș. Dă declarații la Poliție după ce a înjurat publicul și jandarmii!

Meci cu scântei în această seară la Sala Polivalentă ,,Victoria”. Managerul echipei adverse, Dinamo București, aflat într-o stare avansată de ebrietate, și-a pierdut mințile și a împărțit înjurături în stânga și-n dreapta. Cum nu a fost suficient, a invitat la bătaie fanii gugulani.

Dan Drăgușin este cunoscut ca fiind un tip extrem de energic, adeseori pierzându-și cumpătul din cauza deciziilor pe care le iau arbitrii. În această seară însă, lucrurile au degenerat. Acesta a creat un adevărat spectacol în sală. Managerul se afla în stare avansată de ebrietate, a intrat în conflict cu spectatorii și a fost evacuat. La o fază controversată, toată banca dinamoviștilor a intrat în teren protestând la deciziile arbitrului de scaun.

Drăgușin, care se afla și el pe parchetul Sălii Polivalente ,,Victoria”, a început să arate semne obscene și să înjure spectatorii. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, acesta a fost poftit în tribună. Pentru că a continuat să amenințe și să invite afară fanii echipei Banatul Caransebeș să își regleze conturile ca între bărbați, a fost nevoie de intervenția oamenilor de ordine și a jandarmilor care l-au condus afară.

Problema a fost că oficialul lui Dinamo nu și-a putut stăpâni nervii nici aici, ba dimpotrivă a devenit mult mai agresiv. A sărit din nou la bătaie, moment în care jandarmii, a căror reacție ar fi trebuit să fie mult mai promptă, au încercat să îl calmeze și să îl îndepărteze din zona sălii.

Mirosind serios a alcool, Drăgușin a început să îi amenințe inclusiv pe oamenii legii și să îi îmbrâncească. În cele din urmă, a fost culcat la pământ, încătușat și condus la secția de poliție. Cel mai probabil, acesta se va alege cu dosar penal.

Managerul dinamovist a mai fost evacuat din sală și la finele anului trecut, la meciul dintre Dinamo București și Şimleu Silvaniei, iar amplul scandal a pornit tot de la o fază controversată a partidei. Atunci însă, poliția locală i-a permis să revină spre finele partidei pentru că s-a liniștit după ce a luat o gură serioasă de aer.

UPDATE – Dan Drăguşin a petrecut numai câteva minute în secţia de poliţie, după care a revenit în preajma Sălii Polivalente ,,Victoria”. Cu oamenii legii de faţă, acesta a stat sfidător în mijlocul străzii, căutând să dea din nou ochii cu spectatorii cu care intrase în contradictoriu. Dar, despre ce s-a întâmplat în afara sălii vom vorbi mâine, pentru că s-au petrecut lucruri scandaloase, cu oameni în uniformă în prim-plan. Revenind la joc, trebuie spus că Banatul Caransebeş a obţinut o victorie de senzaţie în faţa lui Dinamo, scor 3-1.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte și cu fotografii de la meciul Banatul Caransebeș-Dinamo București!