HC Adrian Petrea a marcat pe teren și în tribună!

HC Adrian Petrea Reșița a demonstrat încă o dată că nu are ce căuta în Divizia A. Este doar în trecere prin acest eșalon în care practic nu are cu cine juca. Liderul clasamentului a bifat sâmbătă a 17-a victorie consecutivă în campionat, la un scor care vorbește de la sine despre diferența de valoare dintre HC Adrian Petrea și celelalte echipe: 48-19 cu UNIT Alba Iulia.

Meciul a început cu… flori oferite doamnelor și domnișoarelor aflate în tribuna Sălii Polivalente, iar de această misiune s-au ocupat puștii Academiei HC Adrian Petrea. Dacă adversarul a fost unul modest, nici jocul echipei reșițene nu a fost unul care să-l mulțumească pe deplin pe antrenorul care dă numele acestei grupări sportive, fostul internațional Adrian Petrea. Așa cum au promis, reșițenii au făcut și spectacol, însă nu toate fazele le-au ieșit. Cu toate acestea, publicul a fost generos în aplauze cu handbaliștii din teren. Diferența de scor a crescut în ritm amețitor și datorită ratărilor din tabăra oaspete, aruncările albaiulienilor arareori nimerind ținta. Veteranul Cristian Ionescu a închis tabela în finalul meciului, când gazdele au beneficiat de o aruncare de la șapte metri.

HC Adrian Petrea-Alba Iulia

Cu principalii marcatori în meciul de astăzi Bahan și Daia, ambii cu câte opt goluri, HC Adrian Petrea Reșița conduce detașat în clasamentul Seriei B, cu 51 de puncte, urmând să joace în etapa a 18-a cu HC Sibiu, în deplasare, pe 14 martie.