Gugulanii au băgat Şoimii la fund!

FC Caransebeş a dispus astăzi, cu 2-1 (1-1), de Şoimii Pâncota, succes în urma căruia cele două echipe au făcut schimb de locuri în subsolul clasamentului Seriei a II-a din liga secundă de fotbal.

Cu doar patru jucători din prima parte a sezonului în formula de start, FC Caransebeş a arătat altceva, fără însă ca jocul echipei să impresioneze, aşa cum a recunoscut la finele partidei şi antrenorul Alin Artimon. Gugulanii aveau însă mai mare nevoie de puncte în acest joc decât de spectacol sau de o diferenţă de scor mai mare, motiv pentru care, la final, toată lumea a fost mulţumită. Gazdele au impus ritmul partidei încă din primul minut şi, după câteva ocazii mărunte, Tomozei a deschis scorul cu un şut superb, în vinclul porţii apărate de Paşcalău. Omologul său, Pascal, a fost ceva mai norocos cu trei minute înainte de pauză, când şutul lui Polgar a lovit transversala. În ultimul minut al primei părţi, portarul Caransebeşului a fost bătut din lovitură liberă de Dragalina.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648762503803″]

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Golul oaspeţilor a picat cum nu se poate mai rău, chiar înainte de pauză, şi asta le-a cam dat aripi Şoimilor, care au început mult mai curajos repriza secundă. Lucrurile au revenit la normal în minutul 65, când Stoica l-a imitat pe Dragalina, cam din aceeaşi poziţie, şi a înscris din lovitură liberă pentru 2-1, rezultat cu care s-a şi încheiat meciul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651171380356″]

Gugulanii au scăpat de ultimul loc, dar antrenorul Alin Artimon are aşteptări mult mai mari de la această echipă. ,,Am îndepărtat lanterna pe care am deţinut-o autoritar până acum, e o victorie după multe vreme. Am pornit greu, dar sunt convins că de la joc la joc putem arăta altfel, mai ales că acum cred că am reuşit să ne descătuşăm, ca rezultat, nu neapărat ca joc. E o victorie importantă pentru care jucătorii merită felicitaţi, dar trebuie să fim conştienţi că nu am avut claritate, luciditate, ne-am precipitat de multe ori, ne-am făcut singuri viaţa grea pierzând o mulţime de mingi în jumătatea proprie. Am avut o tranziţie negativă, destul de greoaie în benzile terenului şi acolo au reuşit câteodată să-şi creeze zone de accelerare. Sunt convins că odată cu trecerea jocurilor echipa va arăta din ce în ce mai bine. Sunt mulţumit cum am dus din punct de vedere fizic jocul, rămâne să corectăm în special modul în care dezvoltăm faza de atac. În rest, dacă reuşim să evităm şi greşelile individuale, să nu mai luăm gol cu latul de la 30 de metri, bănuiesc că am avea mai multă linişte”, a afirmat tehnicianul.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651171367326″]

banner 970 x 250