FOTO. Petrecere de 8 Martie și la Caransebeș!

Pensionarele din municipiul Caransebeș nu au ratat ocazia să se distreze de ziua lor. Petrecerea a fost oferită de către Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor și de Primăria Caransebeș.

La Cantina Socială a Primăriei invitatele au dansat și s-au petrecut, ca în fiecare an, pe acordurile formației Olanii, iar meniul a fost ca la nuntă, ne-a precizat Paraschiva Radu, președinta CARP Caransebeș.

,,Fără doamna primordială, fără Eva nu ar fi existat umanitatea, chiar dacă ea a adus în lume păcatul primordial, adică păcatul neascultării prin întâmplarea din Grădina Edenului, dar să nu uităm că tot femeia a adus și mântuirea umanității. Au existat în această istorie a noastră caractere impresionante, fie că au fost spirite benefice, fie că au existat spirite malefice, pe toate trebuie să le omagiem. În multe momente, femeile au decis istoria umanității. Prin urmare, suntem prezenți la această acțiune frumoasă să aducem omagiul nostru tuturor femeilor și să le urăm multă fericire!”, a declarat reprezentantul municipalității, city managerul Nicolae Borcean.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648882798784″]

banner 1000 x 100 hd