Alertă la Deva! Muncitorul vrea să încurce campioana și să-și ia revanșa!

După meciul de infarct cu KSE Târgu Secuiesc, câștigat dramatic de Muncitorul Reșița, cu 4-3, trupa lui Viorel Lolea se deplasează duminică la Deva, pentru a înfrunta campioana Autobergamo, în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal în sală.

Pentru Muncitorul se anunță o partidă tare cu echipa în componența căreia se află doi reșițeni de națională, antrenorul și jucătorul Robert Lupu, precum și portarul Bogdan Cărămălău. Reșițenii își aduc aminte cum în tur, în partida din Sala Polivalentă, campionii au câștigat la limită, cu 5-4, cu un gol marcat de Cristian Matei cu 12 secunde înainte de finalul întâlnirii. Tocmai de aceea, vor merge la Deva hotărâți să dea o replică tare liderului la zi din campionatul de futsal al României. „Avem aproape tot lotul valid pentru acest meci, doar Liuba e cu ceva probleme, dar sper să se refacă, a spus antrenorul Viorel Lolea. Mergem încrezători la Deva, mergem să jucăm fotbal. Știm foarte bine cum ne-au învins acasă, au avut noroc la Reșița.“

Partida Autobergamo Deva – Muncitorul Reșița va fi duminică, 8 martie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Deva. Vor arbitra Septimiu Burtescu (Târgoviște) și Marian Ivănescu (București). Arbitru de rezervă va fi Roberto Gunciu (Popești Leordeni), iar observator Frusin Florea (București). Înaintea acestui meci, Autobergamo Deva ocupă primul loc al clasamentului, cu 46 de puncte, iar Muncitorul e pe 7, cu 19 puncte. Antrenorul Reșiței, Viorel Lolea, va face un veritabil tur de forță la final de săptămână, astăzi fiind delegat ca observator la meciul de Liga a II-a din fotbalul mare, dintre FC Bihor Oradea și ACS Poli Timișoara.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)