Au promis spectacol pentru doamne și domnișoare. HC Adrian Petrea face cadouri de 8 Martie

Singura echipă din Caraș-Severin neînvinsă în acest sezon, HC Adrian Petrea Reșița, promite un adevărat show sâmbătă, 7 martie, de la ora 11, la meciul de campionat cu UNIT Alba Iulia.

Lideri autoritari în Divizia A de handbal masculin, Seria B, și cu biletele acontate pentru Liga Națională, Adi Petrea&Co. defilează în campionat și se pare că nimeni nu le poate sta în cale. Victoriile clare, spectacolul oferit pe semicerc și mobilizarea din fiecare meci fac din HC Adrian Petrea o formație de temut, iar viitorii adversari din primul eșalon își iau deja măsuri.

Chiar dacă succesele sunt concludente, handbaliștii reșițeni dau dovadă de profesionalism și nu își subestimează adversarii. Este grăitoare în acest sens remarca unuia dintre componenții de bază ai echipei, extrema dreaptă Cristian Lela. „Echipa din Alba Iulia ne-a pus probleme serioase în prima repriză a meciului tur, a precizat handbalistul. Dar poate că nici modul nostru de concentrare nu a fost cel dorit.“

Handbaliștii nu uită că se apropie o zi importantă, cea de 8 Martie, și așteaptă multe doamne și domnișoare la Sala Polivalentă, cu promisiunea unei victorii oferite cadou. „Ne dorim o victorie pe care să o dedicăm cu drag doamnelor! Oare câte suporterițe avem? Așteptăm răspunsul sâmbătă, 7 martie, ora 11, în Sala Polivalentă din Reșița.“ Acesta este mesajul transmis și prin intermediul afișului care anunță meciul de sâmbătă cu UNIT Alba Iulia.

Același Cristian Lela vine să confirme: „Având în vedere că se apropie și 8 martie, noi vrem să facem un meci bun. Așteptăm toate doamnele și domnișoarele la meci și sperăm să le încântăm cu o prestație bună din partea noastră, să obținem o victorie și să mergem mai departe în drumul spre Liga Națională. Sperăm să facem un meci spectaculos, pentru ca publicul să fie încântat. De fapt, asta ne-am și propus: să atragem lumea la sală prin spectacol. Și da, vor fi și aeriene, așa cum știm noi!

Pentru meciul de sâmbătă, din tabăra reșițeană sunt indisponibili Florin Dospinescu și Sebastian Pârvan. HC Adrian Petrea Reșița este lider în Divizia A, Seria B, cu punctaj maxim.

banner 970 x 250