Judecătorul Gabriela Stuparu a revenit în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin! Rustin Ciasc, nu!

Consiliul Superior al Magistraturii se contrazice în decizii care vizează conducerea instanței cărășene! După ce i-a destituit din funcții pe președintele și vicepreședintele Tribunalului Caraș-Severin, CSM-ul a revenit în parte asupra deciziei!

CSM a respins, în ședința din 20 septembrie, contestația judecătorului Rustin Ciasc cu privire la hotărârea luată de Secția de Judecători prin care acesta a fost revocat din funcția de președinte al Tribunalului Caraș-Severin. În schimb, în aceeași ședință, a fost admisă contestația judecătoarei Gabriela Stuparu și s-a dispus repunerea acesteia în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin.

Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii acceptase propunerile făcute de preşedinta Curţii de Apel Timişoara pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte la Tribunalul Caraş-Severin, numindu-i pe Alin Chiseev și Valentin Cosmin Cipu-Drăghici până la ocuparea postului prin concurs, dar nu pe o perioadă mai mare de şase luni.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI:

Acuzații grave la adresa lui Rustin Ciasc! Managementul judecătorului, desființat de fostul șef ierarhic!

EXCLUSIV. Sete de putere?! Președintele Tribunalului Caraş-Severin, judecătorul Rustin Ciasc, desființat de CSM!

NEWS ALERT. Președintele Tribunalului Caraș-Severin, Rustin Ciasc, a fost revocat de Consiliul Superior al Magistraturii!

CSM a decis: trebuie numită o nouă conducere la Tribunalul Caraș-Severin!

La Tribunalul Caraș-Severin s-a schimbat ceva! Și-au semnat singuri „sentința de condamnare”!

EXCLUSIV. Cine va conduce Tribunalul Caraş-Severin şi Judecătoria Reşiţa? Curtea de Apel a făcut propunerile