NEWS ALERT. Președintele Tribunalului Caraș-Severin, Rustin Ciasc, a fost revocat de Consiliul Superior al Magistraturii!

Sancțiunea CSM-ului nu îl vizează doar pe președintele Rustin Ciasc, ci și pe vicepreședintele Tribunalului Caraș-Severin, Gabriela Stuparu!

Raportul Inspecției Judiciare ce a avut ca obiect verificarea modului de îndeplinire de către judecătorii cu funcţii de conducere a atribuţiilor manageriale de planificare, organizare, coordonare, control-reglare şi comunicare, precum şi respectarea obligaţiilor prevăzute de legi şi regulamente, pentru a asigura buna funcţionare a instanțelor şi calitatea corespunzătoare a serviciului public la Tribunalul Caraș-Severin a condus la decapitarea conducerii instanței cărășene.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul Inspecției Judiciare și a hotărât revocarea din funcţia de preşedinte al Tribunalului Caraş-Severin a judecătorului Rustin Ciasc, precum și revocarea din funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Caraş-Severin a judecătoarei Gabriela Stuparu.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat și o serie de măsuri care vizează și alte instanțe din Caraș-Severin.