NEWS ALERT. Mesaje de tip mafiot! Porsche-ul patronului firmei de pază White Tiger a fost incendiat! [FOTO]

Matei Cristescu a fost trezit cu noaptea în cap fiind anunțat că jeep-ul său arde ca o torță în parcarea de pe Aleea Mărghitaș, lângă blocul în care locuiește!

Incendiul a fost atât de puternic încât intervenția pompierilor a fost în zadar. Autoturismul, un Porsche Cayenne, de multe zeci de mii de euro, s-a făcut scrum. Din jeep n-au mai rămas decât componentele metalice, ceea ce duce imediat cu gândul spre un incendiu provocat. Mai mult decât atât, lângă autoturism au fost găsite mai multe obiecte metalice și recipiente de plastic. Experții de la ISU și polițiștii criminaliști vor elucida cauzele incendiului, dar la cum stau lucrurile până acum cea mai probabilă variantă este cea a unei răzbunări sau încercări de intimidare.

„Nu știu ce să cred. Undeva după ora 3 am fost sesizat că-mi arde mașina. A ars complet, nu a mai rămas nimic din ea. Aștept să văd și eu concluziile criminaliștilor. Nu știu cine ar fi putut să-mi facă asta, nu știu dacă e o răzbunare sau un mesaj de amenințare. Firma mi-au terminat-o cu acel dosar, acum mi-au distrus mașina, mă lasă sărac. Nu aveam asigurare de tip CASCO, aveam doar asigurarea obligatorie”, a declarat Matei Cristescu, patronul White Tiger, pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670907570183″]

În același incendiu a fost afectată și o altă mașină, marca Skoda Octavia. Pagubele nu sunt însă la fel de mari. Se pare că autoturismul a fost parcat în spatele mașinii lui Matei Cristescu, iar căldura emanată de flacăra puternică a topit o parte a spoilerului în partea din spate dreapta.

skoda-incendiu

UPDATE, ora 9.00

„În jurul orei 2.30, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că pe Aleea Mărghitaș din Reșița a luat foc un autoturism. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat autoturismul, s-a acționat pentru stingerea incendiului. Nu există victime. În momentul de față cercetările continuă pentru stabilirea cauzei producerii incendiului”, a declarat Cecilia Dăneț, de la IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Pistol îl trimite pe Cristescu la procurori! Altfel, îl somează să tacă!

Tribunalul Caraş-Severin l-a scăpat pe Matei Cristescu de şicanele poliţiştilor: i-a revocat controlul judiciar!