Nelu Popa taie internetul care a secat bugetul Reșiței! Patronul Avolo e offline!

Edilul-șef n-a mai primit niciun semn de viață de la patronul firmei Avolo, cel care îl acuza nu demult că l-a băgat în spital după negocierile eșuate care s-au purtat în biroul Primăriei Reșița. Drept urmare, toate contractele vor fi reziliate!

Nelu Popa a luat foc după ce a aflat că patronul firmelor Avolo și Europe C&C, Cornel Ciontu, ar fi încasat un milion de euro de la Primăria Reșița. Primarul a vorbit cu zâmbetul pe buze despre cea mai recentă întâlnire cu Ciontu, amuzându-se, probabil, de modul în care s-a încheiat aceasta, și i-a asigurat pe reșițeni că în cel mai scurt timp va stopa căpușarea banului public.

„Celor de la Avolo le-am trimis o notificare, de fapt, o propunere de protocol, bazată pe ultimele discuții pe care le-am avut și în urma cărora am ajuns la concluzia că putem să reziliem toate contractele. N-am primit încă un răspuns de la dânșii. În toate cele 20 de contracte pe care le avem, 10 cu Avolo, 10 cu Europe C&C, s-a specificat că ele se reînnoiesc tacit dacă nu sunt solicitări de reziliere cu o lună înainte de expirare. Fiecare contract este pregătit, deja i-am anunțat că le reziliem vreo două. Cum se apropie termenul de reziliere, le reziliem. Și gata!”, a explicat primarul Reșiței.

leader board 728 x 90 px