Trei puncte la Lugoj!

CSM Reșița joacă în această după-amiază la Lugoj, în etapa a patra a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a. Rosso-nerii nu concep altceva decât victoria în fața timișenilor.

Elevii lui Leontin Doană au trecut cu bine peste șocul înfrângerii in extremis de pe teren propriu, cu Performanța Ighiu, o echipă care s-a bătut anul trecut la promovare cu ASU Poli, și s-a impus la limită în restanța cu Pandurii II.
Vestea bună pentru CSM-ul reșițean este că în lot vor reintra Răzvan Costachi și juniorul George Ponoran, ambii eliminați în finalul meciului cu Ighiu, pentru cumul de cartonașe galbene. Vestea proastă este că după restanța cu gorjenii, Reșița are un alt jucător suspendat, Raul Doda, eliminat în meciul de marți. O veste și mai proastă este aceea că fundașul Robert Covăsală s-a accidentat din nou, are ruptură de ligamente încrucișate, și va rata tot turul de campionat.
Cu toate acestea, Leo Doană și elevii săi pleacă cu optimism spre Lugoj și nu concep altă variantă decât obținerea celor trei puncte.
Partida CSM Lugoj – CSM Reșița are loc de la ora 17, fiind arbitrată la centru de Cristian Vieru (Cisnădie), asistat la cele două linii de Vasile Duță (Avrig) și Adrian Epure (Orlat, Sibiu). Observatori: Silviu Mocanu și Daniel Scridon, ambii din Arad.