Instanța redeschide dosarul „Bordură”, tânărul omorât dintr-un pumn pentru care sute de oameni au ieșit în stradă!

Adrian Borduz, „Bordură” pentru prieteni și cunoscuți, și-a pierdut viața în împrejurări care au condus organele de cercetare penală către o soluție de clasare. Cu alte cuvinte, cel care l-a doborât cu o singură lovitură a fost găsit nevinovat!

„Bordură” a murit, culmea, după ce s-a izbit violent cu capul de o bordură. S-a întâmplat vara trecută, în fața unui bloc din Reșița. Fusese lovit cu pumnul de un tânăr de 19 ani. Sportiv. Luptător. Primul a dat însă „Bordură”. Adrian Stan a susținut asta de la bun început, variantă pe care au mers și anchetatorii. Acesta a fost și motivul pentru care, după ce a început urmărirea penală pentru lovituri cauzatoare de moarte, nu s-a formulat nicio propunere de arestare preventivă. Familia victimei, prietenii, cunoscuții sau pur și simplu tineri care au auzit despre tragedie, au ieșit în stradă. Peste 100 de mașini au traversat orașul pentru că oamenii cereau dreptate. Au făcut asta chiar în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. După analizarea tuturor probelor, procurorul de caz a constatat că, într-adevăr, Adrian Stan s-a aflat în legitimă apărare. Motiv pentru care a clasat cauza. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a confirmat la rândul său Ordonanța de clasare.

Familia lui „Bordură” n-a acceptat ca acesta să intre în pământ la numai 32 de ani, iar cel care l-a lovit atât de tare să nu plătească în niciun fel. A atacat Ordonanța Parchetului la Tribunalul Caraș-Severin și a obținut redeschiderea dosarului. „Desfiinţează ordonanţele atacate şi trimite cauza la procuror pentru a pune în mişcare acţiunea penală şi a completa urmărirea penală, privind pe numitul Stan Sergiu Adrian Alin Cornel”, a dispus instanța.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI:

UPDATE. A aplicat legea pumnului la doar 19 ani și a băgat în mormânt un tânăr de 32!

Povestea conflictului mortal de pe Calea Caransebeșului se complică! Ce spun anchetatorii și ce s-a descoperit în urma necropsiei?

VIDEO. Cazul „Bordură” a scos lumea în stradă la Reșița

De ce nu are cătușe pe mâini tânărul care l-a băgat în pământ pe „Bordură”?!