UPDATE. A aplicat legea pumnului la doar 19 ani și a băgat în mormânt un tânăr de 32!

Scandalul a avut loc seara trecută pe Calea Caransebeșului din Reșița. Aproape de ora 23.00, în urma unui conflict spontan, un tânăr de doar 19 ani l-a lovit în față pe cel de 32. Acesta din urmă a rămas inconștient și a murit ulterior la spital.

Tragedie fără margini pentru o tânără familie din Reșița. În urma unui conflict izbucnit aseară pe Calea Caransebeșului, doi copii, dintre care unul de doar câteva luni, au rămas fără tată.

„Azi-noapte, în jurul orei 22.40, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic și este inconștientă. Echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că în cursul serii, pe strada Calea Caransebeșului, a izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați de 19 și 32 de ani, din Reșița, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanță, decedând ulterior”, anunță Poliția cărășeană.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Tânărul de 19 ani se află în custodia poliției.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz. În funcție de rezultatul cercetărilor și al necropsiei se vor dispune măsuri legale în cauză.

UPDATE, ora 12.35

Bărbatul care a murit este cunoscut de apropiați după porecla „Bordură”. În timp ce pe pagina sa curg mesajele triste ale prietenilor, mesaje de condoleanțe pentru familie, pe pagina tânărului de 19 ani, care a specificat la descriere că „lucrează” la Federația Română de Lupte, au apărut deja mesaje de amenințare și jigniri.