VIDEO. Cazul „Bordură” a scos lumea în stradă la Reșița

Un protest inedit, de revoltă față de uciderea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, cunoscut de prieteni sub numele de „Bordură”, în urma unui conflict pe care acesta l-a avut cu un tânăr de 19 ani, are loc în acest moment în Reșița.

Zeci de mașini ale prietenilor celui ucis au pornit în coloană pe Bulevardul Republicii, continuând cu Calea Caransebeșului și Strada Făgărașului și retur, după care s-au îndreptat spre sediul Inspectoratului Județean de Poliție, punctul final fiind Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în dorința de a atrage atenția organelor de cercetare și anchetă asupra cazului.

Pe site-urile de socializare, aceștia și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că tânărul de 19 ani nu a fost reținut.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. A aplicat legea pumnului la doar 19 ani și a băgat în mormânt un tânăr de 32!

Inițial, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, apoi, anchetatorii au venit și cu precizări: „După efectuarea necropsiei, s-a constatat existența unui traumatism cranio-cerebral, care are legătură de cauzalitate cu decesul. În urma concluziilor preliminare ale medicilor legiști, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte”.

gif card de energie dacus 1000x100

CITEȘTE ȘI: Povestea conflictului mortal de pe Calea Caransebeșului se complică! Ce spun anchetatorii și ce s-a descoperit în urma necropsiei?

Reamintim că tragica întâmplare a avut loc în seara zilei de 19 mai, pe Calea Caransebeșului, iar în urma celui ucis au rămas doi copii minori.

Urmăriți pe Express de Banat desfășurarea live a protestului:

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/