Cazuri noi de coronavirus în Caraș-Severin după 8 zile de pauză! Sute de persoane au intrat în izolare în ultimele 24 de ore!

untitled design set 970x90 px

Nici nu s-a uscat bine tușul de pe informarea dată ieri de Prefectura Caraș-Severin, cum că de 8 zile județul nu are niciun caz nou de îmbolnăvire, că azi au și apărut. În raportarea Direcției de Sănătate Publică de astăzi, de la ora 13.00, numărul total de îmbolnăviri la nivel de Caraș-Severin este de 112.

Mesajul prefectului Cristian Gâfu, cu mulțumiri față de cărășenii care au dat dovadă de responsabilitate, s-a bazat pe stagnarea numărului de îmbolnăviri la nivelul județului. Timp de 8 zile, Direcția de Sănătate Publică anunța că totalul celor infectați de la apariția virusului în România este de 110, doar 12 persoane mai fiind ieri internate în spital (8 la Reșița și 4 la Caransebeș).

După 24 de ore, situația s-a schimbat. DSP Caraș-Severin anunță apariția altor două cazuri în județ. Unul dintre ele a fost descoperit la Timișoara, fiind vorba despre un bărbat implicat într-un accident de motocicletă duminică, 17 mai. Un al doilea caz intrat astăzi în raportările din Caraș-Severin este al unei femei de 73 de ani din Bocșa, internată la Boli Infecțioase cu mai multe afecțiuni.

publicitate ziar expresb 1000x100

De ieri a crescut și numărul persoanelor izolate la domiciliu cu 417 cazuri, în timp ce în carantină se mai află acum 169 de persoane în Caraș-Severin, în scădere cu 30 de cazuri față de ieri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/