Motociclistul din Armeniș, implicat duminică într-un accident rutier, are COVID-19! Medicii de la Caransebeș i-au salvat viața, iar cei de la Timișoara au descoperit virusul

Ancheta epidemiologică declanșată de către DSP Caraș-Severin vizează doar persoanele care au intrat direct în contact cu motociclistul care a suferit răni grave în urma accidentului de circulație de la poalele Muntelui Mic, duminică, 17 mai.

Conform datelor oferite de către reprezentanții DSP Caraș-Severin, victima lucrează la Primăria Armeniș, însă nici aici nu a fost nevoie de anchetă epidemiologică, întrucât din 8 mai se afla în concediu de odihnă.

Managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Călin Grozăvescu, a precizat că personalul medical care i-a salvat viață motociclistului înainte să fie transferat la Timișoara a fost echipat corespunzător, astfel că nu există motive de îngrijorare. Bărbatul a fost adus de SMURD în stare foarte gravă, a fost preluat de către specialiștii Compartimentului de Primiri Urgențe, i s-a făcut o tomografie computerizată completă, după care a fost îngrijit pe Secţia Anestezie Terapie Intensivă, pentru că, pe lângă plaga cerebrală, prezenta grave leziuni toracice extinse, astfel că i-au fost montate tuburi pentru drenarea plămânilor. Abia după aceste proceduri victima a fost transferată la Timișoara.

Menționăm că motociclistul a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19, virusul fiind depistat la Timișoara.