La Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” se citește… împreună!

picnic iulius1000x100

„ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună” – este acțiunea organizată miercuri la Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin, o acțiune care are menirea de a sărbători așa cum se cuvine Ziua Internațională a Cititului Împreună.

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” se alătură și în acest an inițiativei grupului Citim Împreună România și organizează miercuri, 10 februarie, activități dedicate Zilei Internaționale a Cititului Împreună, sub genericul „ZICI cu lipici: legați prin cititul împreună”.

În intervalul ora 9.00 – 12.00, Filiala „Lunca Bârzavei” va primi vizita elevilor din clasele pregătitoare de la Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița și elevii din clasa a IV-a A, de la Școala Gimnazială Nr.7 Reșița, care vor participa la scurte sesiuni de lectură. Activitățile se vor desfășura cu respectarea măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

leader board 728 x 90 px

Bibliotecarii vor participa, de asemenea, ca invitați pentru a citi povești preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Palatul fermecat” și Grădinița cu Program Normal „Nu mă uita” din Reșița.

Sărbătorită anual de către Lit World (www.litworld.org), Ziua Internațională a Cititului Împreună este un eveniment la care participă milioane de oameni din întreaga lume. Evenimentul coordonat la nivel național de grupul Citim Împreună România este la a V-a ediție în ţară, biblioteca din Caraș-Severin participând la fiecare ediție.