Romeo Dunca, la manșa elicopterului, pentru binele județului!

Premieră în istoria Reșiței și a Caraș-Severinului. Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, s-a pus astăzi la prânz în slujba locuitorilor acestui județ, ridicând cu elicopterul său materialele de construcții pe acoperișul clădirii ce adăpostește cele mai importante instituții administrative ale județului. Materialele respective vor fi folosite la reparația casei liftului, distrusă în incendiul ce a avut loc în vara anului trecut.

După spusele lui Romeo Dunca, inițial ar fi trebuit montată o macara de mare tonaj, cu braț lung, o soluție care ar fi creat multe probleme în privința amplasamentului. „Lucrarea de azi nu intră la cheltuieli, ci la capitolul donație, un cadou pe care îl fac. Tot am vorbit de acoperiș, am promis că îl voi repara și atât s-au foit cu macaraua, că trebuia una de 100 de tone, cu braț lung, care ar fi creat atâtea probleme din cauza greutății. Pentru mine a fost echivalentul a 20 de minute de zbor. O nimica toată”, ne-a explicat președintele CJ.

leader board 728 x 90 px

Dunca a mai spus că a avut autorizație pentru efectuarea acestei acțiuni, ea fiind cuprinsă în planul de zbor de pe ziua de astăzi.

La remarca potrivit căreia în sfârșit a făcut o faptă bună pentru județ, Romeo Dunca a replicat: „Nu e doar una singură la început de drum, pentru că sunt mult mai multe fapte bune, doar că alea nu se văd. E o nimica toată față de ce trebuie făcut în acest județ de acum încolo”.