Franța 1.35, Germania 2.55 și Portugalia 1.43 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

Zi de weekend spectaculoasă la campionatul european! Ca de obicei, festivalul fotbalului continuă la Mozzart Bet, unde ai parte de cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele promoționale de astăzi!

Ungaria – Franța (ora 16:00) cota 1.35

Ungaria a fost învinsă de către Portugalia la scor de neprezentare în prima partidă de la Euro. Acum însă intră în scenă Franța, care a învins Germania în partida precedentă! Va rezista Ungaria în fața lui Mbappe & co. sau vom avea parte de încă un meci cu goluri multe?

leader board 728 x 90 px

O cotă de 1.35 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria francezilor!

Portugalia – Germania (ora 19:00) cota 2.55

Ziua continuă cu duelul-vedetă al weekendului! Portugalia și Germania țintesc cele trei puncte puse în joc și niciunu nu vrea să cedeze. Pentru lusitani, încă trei puncte ar însemna biletul către optimile de finală, în timp ce o nouă înfrângere ar fi sinonimă cu dezastrul pentru germani!

2.55 este cota oferită de către Mozzart Bet pentru victoria Germaniei!

Spania – Polonia (ora 22:00) cota 1.43

Spania și Polonia au dezamăgit în primul meci de la Euro. Ibericii au scos doar un egal cu Suedia, în timp ce Polonia lui Lewandowski a capitulat în fața Slovaciei. Suedezii i-au bătut pe slovaci ieri și s-au instalat în fotoliul de lider cu 4 puncte, astfel că atât Spania, cât și Polonia au neapărat nevoie de victorie.

Mozzart Bet oferă o cotă promoțională de 1.43 pentru victoria Spaniei!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.