Mozzart Bet donează pentru spitalul din Arad

whatsapp image 2024 05 10 at 14.28.24
untitled design set 970x90 px

O donație valoroasă pentru sistemul de sănătate al României, a ajuns la spitalul din Arad, din partea  companiei Mozzart Bet, cea care continuă să asiste comunitatea socială.

Secția de chirurgie plastică și neurologie a acestei instituții sanitare a primit o donație valoroasă, sub formă de echipament și mobilier medical necesar, care va facilita semnificativ munca medicilor, precum și șederea pacienților.

Din donația companiei Mozzart Bet fac parte: aparate centerline endoscopice, centerline Carpal Tunnel Scope – necesare intervențiilor chirurgicale ale medicilor de chirurgie plastică, holtere EKG și pentru tensiunea arterială, electrocardiografe, electrocautere, injectomat, paturi, saltele, noptiere, dulapuri de medicamente, cărucioare de inox si mese pentru instrumentar, despre care medicii subliniază că va însemna foarte mult pentru ei în activitatea lor viitoare.

mozart 3

„Dispozitivele și echipamentele medicale donate de compania Mozzart Bet sunt foarte importante pentru a ne asigura că pacienții noștri sunt îngrijiți corespunzător și pentru a facilita munca personalului medical. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat astăzi și apreciem angajamentul dumneavoastră în dezvoltarea sistemului de sănătate, cu scopul de a oferi condiții optime pacienților noștri”, a spus Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Compania Mozzart Bet este de ani de zile un susținător loial al sistemului de sănătate din România. Anul precedent, o donație valoroasă sub formă de echipament medical necesar a ajuns și la adresa Spitalului Clinic Județean de Urgența „Pius Brînzeu” din Timișoara.

mozart 4

publicitate ziar expresb 1000x100

„Mozzart Bet încearcă de mulți ani să ajute diverse organizații, instituții, cluburi sportive, iar de pe vremea epidemiei de coronavirus, suntem un mare susținător al sistemului de sănătate din România. Suntem foarte încântați să ajutăm în continuare instituțiile sanitare din toată țara, după Timișoara am vizitat și spitalul din Arad și am predat echipamente valoroase, iar în perioada următoare ne vom continua misiunea umanitara”, a declarat Stevcho Blazheski, directorul de Afaceri Corporative la compania Mozzart Bet.

mozart 1

Pe lângă sprijinirea sistemului de sănătate, compania Mozzart Bet se străduiește să ofere în permanență sprijin organizațiilor și asociațiilor din diverse domenii cum ar fi, echipamentele sportive ajung în mod regulat la cluburile de amatori din toată țara, iar ajutor este trimis și către casele protejate, refugiați, diverse organizații non-guvernamentale.

mozart 2

mozart 5

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/