Mozzart Bet echipează cu aparatură medicală Spitalul Județean din Timișoara

mozzart bet la Timisoara
untitled design set 970x90 px

Zeci de echipamente medicale au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara, toate donate de către agenția Mozzart Bet.

Cărucioare pentru transport pacienți, suporturi de perfuzie, paturi de examinare, scaune de examinare ginecologică, defibrilatoare și mesele pentru instrumente sunt doar o parte a noului echipament care va ușura munca medicilor și care au fost donate de către agenția de pariuri Mozzart Bet.

mozzart bet doneaza spital

Angajații unități sanitare și-au exprimat marea mulțumire către compania Mozzart Bet și au adăugat că această donație este semnificativă pentru munca lor ulterioară.

publicitate ziar expresb 1000x100

„Ca și companie responsabilă social, încercăm să ajutăm pentru că știm cât de mult muncesc medicii din această instituție. Această donație este doar începutul investiției în îngrijirea sănătății și sperăm să continuăm cu acțiuni similare în viitor”, a declarat Stevcho Blazheski, Director de Afaceri Corporative, în cadrul Mozzart Bet România.

mozzart bet 3

Pe lângă sprijinul oferit sectorului de sănătate, Mozzart Bet ajută numeroase cluburi sportive, de ani buni, donând echipamente sportive noi, prin campania „Echipamente noi pentru noi campioni”, în orașele din toată România. Anul trecut, ajutorul a ajuns și la adresele Caselor de siguranță, atunci când Mozzart Bet a donat fonduri cu ocazia celor 16 zile de activism „Stop Violenței Asupra Femeilor”.